logo-omXpandpng.png

OM FRIK XPAND

FRIK xPand eies av FriBU med støtte fra Frikirken. Det hadde lenge ligget en tanke i FriBU og FRIK Lyngdal om å være med å bidra til at andre ungdomsarbeid i Frikirken kunne få bidrag og hjelp til å starte og drive gode ungdomsarbeid. I starten av prosjektet inviterte vi menigheter til lederdager i Lyngdal, og hjalp til å starte nye lokale ungdomsarbeid. I tillegg ble det laget en ressursbank med tilgang til lederdokumenter, grafisk arbeid, videoer og forkynnelse som medlemmene kunne bruke. Målet var å starte flere nye lokallag og gi hjelp til så mange som mulig. De første årene opplevde vi å få være med på akkurat dette!

 

FRIK Lyngdal sto sentralt i oppstarteten og gjør det fremdeles. Samtidig så ønsker vi nå å få med flere aktuelle og sunne ungdomsarbeid inn i samarbeidet. Vi har gått over i en ny fase av prosjektet. Alle menigheter i Frikirken har fått tilbud om hjelp, og mange har vært gjennom vår ledertrening. Nå går vi over i en driftsfase hvor vi ønsker at flere ungdomsarbeid kan bidra med de er gode på, og at vi fortsetter å være en ressursbank med enkel tilgang for alle våre medlemmer.


 

FriBU er Frikirkens barn- og unge. Frikirkens egen barne- og ungdomsorganiasjon. De er hovedeier av FRIK xPand, og driver med barne og ungdomsarbeid i hele Norge. Sjekk ut deres nettside!

FRIK xPand støttes også av Frikirken - vår moderorganisasjon og kirkesamfunn.

TA KONTAKT

FRIBU

22 74 86 00

post@fribu.no

fribu-logo-sirkel-01.png

FRIKIRKEN

22 74 86 00

post@frikirken.no

frikirken-logo-sirkel-01.png

FRIK XPAND

95 83 72 56

frikxpand@gmail.com

xpand-logo-sirkel--01.png